Авто мото

Top Gear направи листа од најдобрите 13 спортски автомобили (видео)

Top Gear

Top Gear избра 13 најдобри спортски автомобили кои ја одбележаа тековната година. А меѓу нив Крис Харрис избра 7 најдобри.

Харрис ја правеше селекцијата на најдобри од најдобрите, па така Ford GT40 се најде при самиот врв. Во врвот на најдобри се и McLaren 720S, како и Porsche 911 GT3.

А што мисли Крис Харрис за останатите финалисти како Volkswagen Up GTI или Honda Civic Type R, може да погледнете:

To Top