ТОП 10 зависнички од бодибилдинг: Привлечно или не, одлучете сами!

Бодибилдингот често се презентира како извор на здравје и добро расположение, но кај многумина станува животен стил, па дури и зависност.

Жените што ќе ги погледнете, сигурно можеме да ги ставиме и во последната категорија – како зависнички од бодибилдинг, а дали изгледаат привлечно или не, одлучете сами: