Тајкунот се чалами: „Во викенд се сексаме со 30 жени, мојата сопруга го обожава тоа“


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Траверс Бејнон, познат како Кендимен, тврди дека неговата жена го обожава фактот што го споделува својот сопруг со 30 жени.

„Ги сакам девојките и правам што сакам со моето тело“, вели 27-годишната Таеша за Daily Mail и со тоа ги потврди фалбите на својот славен сопруг.

Таеша живее во вила на австралискиот Златен брег заедно со Кендимен и неговите две постојани љубовници, 22-годишната Ниша и 21-годишната Кристал. Вилата е во сопственост на Кендимен.

Во викендите низ нивниот дом се претеруваат и до 30 други жени, кои доаѓаат на разузданите журки кои ги организира Кендимен, чие финале секогаш е во спалната соба. Озлогласениот 47-годишен „плејбој“, тврди дека таквиот начин на живот го поддржува и неговата сопруга Таеша која „го обожава неверојатниот сексуален живот“.

„Многу сме среќни. Оженет сум со таа жена осум години, а нашата врска во секоја смисла – љубовна, семејна и сексуална – е како штотуку да сме се запознале“, вели Кендимен.

„Преку викенд во нашиот дом има 30 жени, а тоа го обожава и мојата сопруга. Таа учествува во сè што правам со останатите девојки“, додава Кендимен, а Таеша го дополнува: „Сум се бакнувала со други жени и претходно и отсекогаш сум била љубопитна. Расчистив со љубомората. Трев и јас имаме силен брак и цврста врска, заедно минуваме многу време. Се чувствувам дека сум центар во неговиот живот“.