Таа „пали“, таа гасни пожари: Таа е најжешката норвешката пожарникарка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Гун Нартен е 30-годишна пожарникарка од Норвешка која многумина ја сметаат за најубавата пожарникарка во Европа.

Освен што е активна во пожарникарската бригада е личен тренер и активен фитнес иснтруктор. На Instagram веќе има над 52.000 луѓе кои се пријавиле да ги користат нејзините услуги и совети.

Кратко кажано, таа може да ве „запали“ и пак неа ќе ја барате да ви го гасне „пожарот“. А тука е и ако вистински треба да помогне во гаснење на огнена стихија.