Таа е најжешката навивачка на Спартак Москва


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ова е нанивачката Наталија Мартинова, таа е поддржувач на моменталниот руски шампион ФК Спартак Москва. Овој фудбалски клуб важи за клуб со најжешки навивачки.

Изборот за најжешка навивачка беше извршен по пат на анкета, таа беше поддржана од коцкарската компанија Бингобум и спортскиот сајт sports.ru, а во трката разликата била многу мала, и тоа само еден процент од гласовите.

„Бев поканета да учествувам на натпреварот. Условите беа многу едноставни. Ги ставив потребните хаштази на Инстаграм, и испратив неколку слики до организаторите“, објаснува Мартинова.