Мајтап

Сурово реален мајтап: Имам две дипломи

Се среќаваат двајца бивши колеги од факултет:

Еееј, кај си бе брат, не сум те видел од факултет? Дипломираше ли?

Дипломирав и магистрирав, брат, сега имам две дипломи!

Супер, супер, брат. Марулите и краставиците колку ги даваш?

To Top