Мајтап

Виц: Сакам да се тетовирам

Ќерката и вели на мајката:
Мамо, денес тетоважите се во мода. Може ли и јас да си направам една?
Може, мило, само да е нешто многу мало и некаде каде што нема да се гледа.
Супер, мамо, ќе се истетовирам во Пехчево.

To Top