Славни

Бујната Ноел Леон: Мислев дека скаутите сакаат да ме однесат в кревет

Моделот и бивша уметничка лизгачка н а мраз, Ноел Леон, е една од девојките кои едноставно мора да ги следите на Инстаграм, бидејќи секој час може да пропуштите некоја од жешките фотки кои таа редовно ги објавува таму.

„Почнав да се занимавам со моделинг кога ‘скаутите’ почнаа да ми приоѓаат за таа намена. Првин бев сомничава и несигурна, бидејќи мислев дека сакаат да ме одведат в кревет. Сепак, кога почнав да добивам сè повеќе и повеќе работни ангажмани, стекнав и повеќе самодоверба“, вели таа за Maxim.

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

A post shared by NOEL LEON (@noelleoninsta) on

To Top