Мајтап

Виц: Најстрашното доцнење на светот

Малиот Трпе прашува на школо:

Учителке, толку ли е страшно доцнењето?

Зависи Трпе, за што е доцнењето?

Па, сестра ми кажа дека три дена и доцни, мајка ми збесна, татко ми го стрефи срцето, дедо ми ја изваде пушката, а комшијата се обеси.

To Top