Суров мајтап: Што правите во Македонија?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Што правите во Макадонија?

Ништо посебно, плукаме по успешните, мразиме се што е добро и чини, живееме од лаги, се радуваме на туѓа несреќа, знаеме се за сите.