Видео

Стварно е фрка да тетовираш девојка со вакви гради – очите сами ти бегаат

Мораш да се фокусираш на тетоважата, а очите ти се „непослушни“. Погледнете на какви маки беше мајсторов за тетоважи. Ама изгледајте до крај. 😀

Advertisements
To Top