Стојанче Ангелов продолжува: „Техното потекнува од Берово – еве го доказот“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ова е почетокот на техното во Македонија, вели Стојанче додека четворката со тапани оди со турбо темпо во брзата делница.