Сржта на политичкото „владеење“ објаснета во две и пол минути


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Чаплин беше и остана гениј токму поради својата едноставност, луцидност, јасност и конкретност. Ова е извадок од филмот A King in New York (1957).