Го скрши од ќотек на среде улица – аир од тоа виде само скитникот


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Тепачката беше снимена кај еден семафор на улиците од американскиот град Лорејн, Охајо. Тој едниот, во црно, што јадеше ќотек, како да не ја научи лекцијата од прво, па овој посилниот му излезе и по втор пат да го превоспита.

Причината за тепачката не е позната, а аир од истата виде еден скитник кој се најде во близина, па си ги собра ситните пари кои им испаднаа на тепачите на улица.