Српското МВР објави снимка од комплетната реконструкција на движењето на исчезнатиот Матеј Периш (снимка)

Српското Министерство за внатрешни работи денес објави снимка од целосната реконструкција на движењето на исчезнатиот 27-годишен Матеј Периш од Сплит ноќта меѓу 30. и 31. декември. Реконструкцијата е направена во однос на периодот од кога Матеј го напушти клубот „Готик“ до моментот кога е последно снимен на  безбедносна камера.