Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Пендолира“ – нова игралита музичка дразба од одличните Баклава

Официјален спот на Баклава за „Пендолира“. Режијата е на Сибо и Елена Христова. Музиката е на Елена, а текстот на Сибо. Песната е снимена во Enterprise Studio, Скопје, Македонија. Музички продуцент е Валентино Скендеровски, а составот на Баклава кој стои зад музичката изведба е: Елена – вокал, Дејат Теодосиевски – виолончело, Гого Клинчаров – тамбура, Валентино Скендеровски  – програмирање и хармоника. Песната е дел од најавениот нов албум на Баклава, The Four.

To Top