Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Медуњанин и Јовиќ – тандем од соништата

Амира Медуњанин придружувана од Бошко Јовиќ на гитара на минатогодишното „онлајн“ издание на Никшиќкиот гитарски фестивал. Од страна на опис – толку. Останатото е емоција.

To Top