СПОДЕЛИ МУЗИКА: Марија Каева – „Фортуна“, нов албум во издание на PMG Recordings


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Пресно издание на PMG Recordings. Музика – Владан Дробицки и Марија Каева (освен „Добро утро“ компонирана од Илин Дробицки и Марија Каева), текстовите комплетно потпишани од Каева (освен „Лошо пиле“ и „Гигавати и кравати“ напишани во соработка со Мирко Попов), аранжман – Владан Дробицки.