СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Happy 13“ – Мирослав Тадиќ и Ивет Холцворт


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Видео за „Happy 13“, композиција компонирана од Мирослав Тадиќ, базирана на македонското народно оро „Поступано“. Со ова видео на кое на виолина го придружува неговата актуелна музичка соработничка Ивет Холцворт, тие го промовираат нивниот заеднички албум „Лука“ кој ќе излезе во издание на Croatia Records.