СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Граду мој“ – Драган Ѓаконовски Шпато


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Шпато е докажан и признат гениј. Нема што многу да арчиме зборови за неговата музика. Слушајте, преслушувајте, ужиувајте и споделувајте.