СПОДЕЛИ МУЗИКА: ЏезВез – „Бело лице љубам јас“

Вокали: Сара Пројковска, Дани Димитровска и Ана Костадиновска

Аранжман и продуцент: Никола Мицевски

Никола Мицевски – пијано
Оливер Јосифовски – контрабас
Дино Милосављевиќ – тапани
Петар Христов – сопран саксофон

Тонец: Ивица Јанкуловски
Камера: Рики Пејовски