СПОДЕЛИ МУЗИКА: Bratia – „Kosmet“, одлична преработка на композицијата од генијалниот Душко Гојковиќ


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Одличната авторска композиција „Космет“ од генијалниот српски џез трубач Душко Гојковиќ во уникатна интерпретација на составот „Bratia“.