СПОДЕЛИ МУЗИКА: „And I Love Her“ од Битлс – инструментална верзија на Дамјан Пејчиноски


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пејчино со акустична инструментална верзија на големиот хит од легендарните Битлс.