Совршенство!

Кога ќе го гледате, технички земено, ова е видео. Но, наместо да снима стандардно, со камера, авторот го изработил истото од околу 3.000 фотографии. Едно нешто што со важност го потенцира авторот е дека воопшто нема употребено CG во креирање на видеото. Кога ќе го гледате, добивате впечаток дека наместо со дрво, работи со путер.