Состанок „на слепо“ со ваква секси женска е јака прилика, но…

Договараат со неа состанок на Tinder. Но, типката има една „тајна“. Плавушата има син, а незгодната ситуација настанува кога синот доаѓа и седнува со нив на клупата.