„Со љубов кон Македонија. Засекогаш моја. Никогаш Северна“ – емотивна порака од Митревски


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


За знамето, за името, за заветот кон идните генерации – емотивна лична видео порака од режисерот Дарко Митревски испратена од Калифорнија.