Слушнете ја „The Mountain“ – тазе песна од претстојниот нов албум на Dead Can Dance


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


На речиси две недели пред објавувањето на новиот албум „Dionysus“, култните Dead Can Dance со своите обожаватели и јавноста споделија една од песните кои ќе се најдат на истиот, со наслов „ACT II – THE MOUNTAIN“. Слушајте, уживајте и споделувајте убава музика. Ова парче е токму таков примерок.