Спорт

Слободен удар? Оставете му на Жунињо – тој ќе заврши работа

Сите 77 фантастични погодоци на легендата Жунињо постигнати од слободен удар во неговата импресивна професионална фудбалска кариера. Нема потреба од описи и објаснувања – секој гол е ремек дело на неговата „фудбалска уметност“.

To Top