Музика

Славната пејачка на еден ден се трансформираше во маж (снимка)

Популарната пејачка Тејлор Свифт ја игра главната улога во спотот за песната „The Man“ за кој самата ја потпиша и режијата.

30-годишната музичарка се маскира во маж за да ги прикаже двојните стандарди за однесувањето на мажите и жените. Песната е дел од нејзиниот најнов албум „Lover“.

To Top