Што прават Хејли и Бела крај базен во оваа поза?


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Кога убавици од светски калибар и фантастични тела како Хејли Болдвин и Бела Хадид ќе се потрудат да ја разгорат машката фантазија, не им треба многу, особено ако тоа го прават тандемски.

 

Овој пат местото беше Мајами, а сцените кои Хејли и Бела им ги приредија на папараците беа за чиста десетка.

Убавиците после забавата ја продолжија на јахта.