Шокантни сцени: Руски деца од мали се учат на воени вештини и се индоктринираат

Индоктринацијата и воведувањето во воените вештини им го прават од помали нозе, за како што тврдат, да бидат спремни кога ќе треба да одговорат на повкот за спас на Русија.