Секси „специјалки“: Катица, Ленче и Фатиме растурија на „Златна бубамара“ (видео)

Забавата на јубилејното 20. издание на шоуто Златна Бубамара влезе во својот зенит кога на сцената се појавија три наши пејачки, во улога на специјалните обвинителки Катица Јанева, Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи.

„Ние сме специјалки, ние сме генијалки, ние сме добра фора.. Ние сме супер секси, ние сме сме пали-гаси.. Ви ар СЈО.. Ние сме мада-факар, ние сме тата-мата, ние сме и на вести, парите да се вратат…“, беа дел од стиховите во нивната верзија на светскиот хит.