Се има, се може: Вака живее богатата и разглаена младина од Лондон


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Од приватни хеликоптери и авиони, до луксузни Lamborghini, пливање со ајкули и полевање со скапи шампањи – за овие богати наследници од лондонскиот асфалт секој ден е празник, секое годишно време е лето.