Šajn on Ahmedovski Syde – еве што испаѓа кога ќе се спојат Pink Floyd и Јашар Ахмедовски

Pink Jašar – Šajn on Ahmedovski Syde. Стварно немаме што да искоментираме за ова „чудо“. А бре ова на некој треба да му текне, па дури после доаѓа „мастерингот“. Лудило! 😀