Роботов ќе им го зезне бизнисот на „Маре нокти“, „Биле нокти евтино“ и други Инстаграм козметичарки


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Совршено лакира нокти за кратко време.