Ријана во жестоко секси издание се журка на фестивал во Барбадос

Слободно може да се рече дека Ријана е вистинско културно наследство на егзотичниот Барбадос.

Чоколадната и секси пејачка вчера беше дел од традиционалниот годичен Crop Over Festival во нејзината татковина, каде облечена во секси бикини кое ги истакнуваше нејзините атрибути, се забавуваше со своите сонародници.