Растевте во 90-тите години? Оваа серија би можела да ве воодушеви!

Ако случајно сте растеле во деведесеттите години на минатиот век, Нетфликс објави нова серија која би можело да ви се допадне.

„Everythings Sucks!“, посветена е на деведесеттите години на минатиот век, а во серијата има и прикладна музичка подлога.

Серијата ќе се прикажува од денес, а се очекува носталгијата да го направи своето.

Иако сосема сигурно не се работи за серија на годината, некои критичари ја опишаја како серија со одличен наслов која би можела да им се допадне на оние кои сакаат тинејџерски серии.

Покрај тоа, се чини дека од оваа серија ќе излезат и неколку добри актери кои би можеле да бидат ѕвезди во иднина.