Прва официјална фотографија од последната сезона на „Game of Thrones“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Вчера, на социјалните мрежи, беше објавена првата фотографија од снимањето на осмата и последна сезона на мега-популарната ТВ серија „Game of Thrones“.

На фотографијата се Денерис Таргариен (Емилија Кларк) и Џон Сноу (Кит Харингтон), а локацијата пред која се наоѓаат многу потсетува на Винтерфел.

Седмата сезона на серијата заврши со сексуален акт помеѓу Денерис и Џон Сноу, додека одеа кон Винтерфел, каде веројатно Самвел Тарли ќе им соопшти дека тие се всушност роднини. Фотографијата од двата главни ликови вчера се појави на насловната страница на магазинот Entertainment Weekly.

„Game of Thrones“ ќе заврши по емитувањето на осмата сезона, а нејзината премиера ќе биде некаде кон средината на наредната година.