Видео

Само што ќе гледате каде вози – ќе ви смрзне крвта

Велосипедскиот „даунхил“ спуст на канјонот Фарвел, Британска Колумбија, САД, е вистинска беснотија која адреналинот го пушта „на најјако“.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top