Промашување на годината: Поради жолтата флуоресцентна јакна го помисли соиграч


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Тоа е проблемот кога се совпаѓаат боите на дресовите од едниот тим со бојата на јакните од обезбедувањето околу теренот. Ама сепак, требаше и да гледа малку каде додава.