Пристигнува совршениот Тоблероне сладолед! (видео)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


За сите љубители на Тоблероне стигнува совршена вест. Откако што дознавме дека се појавува Киднер Буено сладолед, денес е објавено дека со продажба почнува и сладолед Тоблероне.

Засега се продава само во Британија, а наскоро ќе започне да се шири низ цела Европа.

Во секоја кутија доаѓаат три сладоледи, па може да ги поделите со саканите околу вас, а и не морате 
Пред една и пол година, Тоблероне го промени изгледот, а тоа не помина баш најдобро кај фановите. Американската компанија Монделз се правдаѓе дека мора да се избере дали да се намали тежината или да се зголеми цената, бидејќи цените на состојките поскапеа.