Премет и салто наназад од седење – вака го прави тоа мајсторот (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Додека повеќето млади денес не можат ни асално „стој на раце“ да се обидат да направат, типов ги руши границите на гравитацијата.