Прекрасна љубовна приказна: „Медицина“ – филм за танцот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тамара Марте и Зак Бенитез се обидоа со танцови чекори да прикажат тешка љубовна приказна. Во приказната се прикажани последиците од зависноста на нејзиниот партнер и нивната борба против неговите демони.