Славни

Порно ѕвездите откриваат што навистина мислат за „свршувањето на лице“

YouTube каналот Ask A Porn Star редовно донесува директни одговори од порно ѕвездите на различни прашања поврзани со нивната професија, а досега, меѓу другото, говореа за најчудните секс сцени во кои учествувале, тајните на совршениот орален секс, триковите за совршено „рачно“ задоволување и слично.

Овој пат, порно ѕвезди како Каденс Лукс, Амбер Ајви, Трилиум, Ајден Стар, Кети Морган, Синди Старфол, Ники Хантсмен, Максин Екс, Харли Џејд во оваа епизода откриваат кои се нивните лични ставови за свршувањето на лице, а некои од одговорите навистина можат да ве изненадат.

Додека за едни тоа зависи од партнерот, други сакаат да голтаат, а што велат и останатите, како и понекој порно актер, дознајте од снимката подолу.

Advertisements
To Top