Славни

Големо фала на „пластичарите“: Овие ѕвезди си го сменија личниот опис со операции

Речиси и да нема славна личност која барем еднаш не се подложила на хируршка естетска корекција, со должна почит на многу малиот број од таа бранша кои одолеале на тоа.

Повеќето имаат направено, ако ништо друго, барем некоја ситна корекција поради која денес изгледаат подобро (или поинаку) од претходно. Но, некои од нив едноставно не знаеле да запрат со корекциите на време.

На пример, Кајли Џенер, иако има само 19 години, на многумина прва им паѓа на памет кога ќе падне муабет за „пластично изоперирани“ ѕвезди. Естетските операции во нејзиното големо семејство се омилена разонода, иако ниту нејзините сестри, како ни мама Крис, не сакаат збор да зуѕнат за тоа.

Еве кој сè се нашол на листата на ѕвезди со „сменет личен опис“ благодарение на пластичната хирургија.

Кајли Џенер

Ким Кардашијан

Лара Флин Бојл

Меган Фокс

Лил Ким

Тори Спелинг

Advertisements
To Top