Полукружно вртење на работ на смртта – мајсторе, секоја чест!


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓За ова да го направиш не треба да си само мајстор со управувачот, туку треба и нешто да е малку „лабаво“ во главата.