Видео

„Погрешен“ фокус: Наместо главата, камерманот ги зумираше градите (видео)

Камерманот од шпанската емисија Splash! стана хит со својот стил на снимање и фокусирање, бидејќи наместо ликот од натпреварувачката, ги зумираше нејзините гради.

Станува збор за шоу во кое познатите личности ги тренираат спортисти пред нивното натпреварување во студиото, а овој пат во натпреварувачка улога беше Патриција Мартинез. Додека се подготвуваше за скок во базенот, камерманот се фокусираше на нејзиното бујно и раскошно отворено деколте.

To Top