Погледнете со каков спектакуларен огномет Сиднеј ја дочека 2021 година


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Импресивен огномет на пристаништетот во Сиднеј за дочек на новата 2021 година.