Нов Зеланд ја дочека 2021 година (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Со голема надеж да биде подобра од претходната, Нов Зеланд и островот Самоа ја дочекаа новата 2021 година.

Погледнете на видеото како изгледаше во Нов Зеланд.

Може да следите и како изгледа во Сиднеј преку пренос во живо.