Вебкафе

Погледнете како горат градби од „сендвич-панели“ (снимка)

Показна пожарникарска вежба во која се палат два идентични контејнера, со различни изолациони материјали. Едниот со полиуретан (малтене ПУР пена), другиот со камена, односно минерална волна. Стравично е и да се помисли како е да се запали тоа првото чудо, а во него да има луѓе кои се болни и им треба моментална помош, како што беше случајот со тетовската модуларна болница.

To Top